Nyheder          Billetbestilling         Presse          Om Ophelia          Kontakt          Kalender          Nyhedsbrev
 
Meisnerteknik
er omdrejningspunktet på ophelia. Se mere detaljeret om skuespilteknikken her (beskrivelse kommer senere).

Du kan finde både introduktions- og fortsætter-kurser samt kurser for dig, der er færdiguddannet i helt andre teknikker. Læs mere herunder om de kurser vi tilbyder for tiden, og kontakt os hvis du har spørgsmål. Tilmeldingsfrist er 2 uger før opstart, med mindre andet er nævnt.

Skuespilkursus i Meisnerteknik

Underviser:
Christine Wolff Ørnsbo

Forventet start:
25-03-2019

Pris: 2500 DKK

4 ugers kursus i Meisners repetitions teknik.

Kursusforløbet henvender sig til alle, øvede som begyndere, med lyst til at arbejde med Meisner teknikken ud fra et skuespillerteknisk udgangspunkt. Undervisningen tilrettelægges og udfordre dig på det niveau du er på.

Som begynder:
Få et grundigt kendskab til Meisner teknikkens basis øvelser: Repetition og arbejde med aktiviteter. Du lærer at reagere på det der foregår omkring dig, du lærer dine egne ægte impulser at kende, du lærer at lytte og aflæse din medspiller og du lærer at agere i en intensiv følelsesmæssig situation.

Som øvede:
Forløbet for dem med basis erfaring, koncentrerer sig omkring aktivitets øvelsen som base, med yderligere lag i teknikken; såsom, POV, relationer og en dybere personlig grund til at komme ind/banke på.

Forløbet for dem med solid erfaring, arbejdes der videre en i en mere sceniske og med mere karakterskabende grundøvelser: POV, Relationer, fysisk tilstand, følelsesmæssig præparation, samt reelt scene arbejde.

Alle øvelser vil foregå to og to, og grundig forberedelse med ens partner uden for undervisningen er nødvendig for at deltage på dette forløb.

Mandage og onsdage kl 19.00 til 21.30 i 4 uger. I perioden 25. marts til 24. april

Holdstørrelse max 12.
Timetallet afhænger af holdstørrelsen.

(OBS: Rabattilbud kan ikke kombineres med andre rabattilbud)
 
ophelia   -   Gasværksvej 4e   -   1656 Kbh V   -      -   tlf: +45 3331 0661